Curs: Intervenció en l’atenció higiènicoalimentària en institucions


Rate this post

Datos del curso:

Data inicio: 03/03/2016
Contacto: novecientos treinta y cuatro millones ochocientos doce mil setecientos diecisiete
Tipus:Formació continua
Identificador del curs:FC0000121172
Acció formativa:MF1017: Intervenció en l’atenció higiènicoalimentària en institucions

CIFO: No
Municipi de l’especialitat:LLEIDA
Província de l’especialitat:LLEIDA
Modalitat:PRESENCIAL
Data inici del curs – Data final del curs:03/03/2016 – 13/04/2016(En cas de Certificats de Professionalitat la data d’inici correspon als mòduls formatius per cursar.)(Les dates poden estar subjectes a canvi.)
Hores totals:70
Estat curs:Curs en període d’informacio
Família professional:SERVEIS SOCIALS I CULTURALS
Adreça del curs:C ACADEMIA 1 ALTELL
Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.

Què aprendràs en aquesta especialitat:

Atendre presentes dependents en l’àmbit sociosanitari en la institució on es desenvolupi la seva actuació, aplicant les estratègies dissenyades per l’equip interdisciplinari competent i els procediments per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l’entorn. Preparar i recolzar les intervencions d’atenció a les presentes i al seu entorn en l’àmbit institucional indicades per l’equip interdisciplinari Desenvolupar intervencions d’atenció física dirigides a presentes dependents en l’àmbit institucional Desenvolupar intervencions d’atenció sociosanitària dirigides a presentes dependents en l’àmbit Desenvolupar intervencions d’atenció psicosocial dirigides a presentes dependents en l’àmbit

De què podràs treballar:

Cuidador/a de minusvàlids físics, psíquics i sensorials Cuidador/a de presentes dependents en institucions Gericultor/a

Requisits dels/les alumnes:

Nivell dos. Títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria. Certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o bien certificat de professionalitat al qual es vol accedir. Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional a la qual es vol accedir. Haver superat la prova d’accés als bruñas formatius de grau mitjà. Complir els requisits acadèmics d’accés als bruñas formatius de grau mitjà. Prova d’accés a la universitat per a més grans de veinticinco anys i/o cuarenta y cinco anys.

 
 
 

Más información…